آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد
سرخط خبرها

گفت‌وگوی تلفنی رئیسی با نخست وزیر عراق | رژیم صهیونسیتی تاوان سنگینی خواهد پرداخت

  • کد خبر: ۲۲۰۰۲۲
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۴
گفت‌وگوی تلفنی رئیسی با نخست وزیر عراق | رژیم صهیونسیتی تاوان سنگینی خواهد پرداخت
رئیس‌جمهور کشورمان در گفت‌وگوی تلفنی با نخست‌وزیر عراق جنایت تروریستی رژیم صهیونیستی را نقض آشکار اصل مصونیت اماکن و پرسنل دیپلماتیک و کنسولی و حمله به دو اصل مهم دیپلماسی و صلح بین‌المللی توصیف و تاکید کرد: به حول و قوه الهی این رژیم در قبال این اقدام جنایتکارانه خود تاوان سنگینی خواهد پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، آقای «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق شامگاه چهارشنبه در مکالمه تلفنی با سید ابراهیم رئیسی، ضمن تسلیت شهادت سرلشکر پاسدار «محمدرضا زاهدی» و جمعی از همرزمانش در حمله تروریستی رژیم جنایتکار صهیونیستی به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در سوریه، به رهبری معظم انقلاب اسلامی، دولت و ملت ایران، این اقدام جنایتکارانه را ناشی از شکست‌های مفتضحانه و پی در پی این رژیم جنایتکار از جریان مقاومت در منطقه دانست و افزود: اطمینان داریم با راهبری‌های عزتمندانه و مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران، پیروزی قطعی و نهایی از آن مقاومت اسلامی خواهد بود.

نخست وزیر عراق همچنین ضمن قدردانی از حمایت‌های بی‌دریغ و مستمر جمهوری اسلامی ایران برای استقرار صلح و ثبات دائمی در عراق، بر علاقمندی دولت این کشور برای تقویت مناسبات و همکاری‌های استراتژیک تهران-بغداد تاکید کرد.

سید ابراهیم رئیسی نیز در این تماس تلفنی ضمن تشکر از ابراز همدردی دولت عراق با دولت و ملت ایران و همچنین صدور بیانیه در محکومیت این اقدام تروریستی، جنایت تروریستی رژیم صهیونیستی را نقض آشکار اصل مصونیت اماکن و پرسنل دیپلماتیک و کنسولی و حمله به دو اصل مهم دیپلماسی و صلح بین‌المللی توصیف و تاکید کرد: به حول و قوه الهی این رژیم در قبال این اقدام جنایتکارانه خود تاوان سنگینی خواهد پرداخت.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران به موضع راهبردی و منطق اصولی خود در حمایت از مقاومت اسلامی افتخار می‌کند، افزود: امروز پس از ۴۵ سال همه ملت‌های جهان به اصالت و درستی این موضع جمهوری اسلامی ایران پی برده‌اند.

رئیسی همچنین موضع مشترک علیه رژیم غاصب صهیونیستی را از جلوه‌های همبستگی دو ملت ایران و عراق عنوان کرد و ضمن تجلیل از مواضع محکم و قاطع دولت عراق در حمایت از مردم مظلوم فلسطین، بر ضرورت اتخاذ این مواضع از سوی همه کشور‌های اسلامی تاکید کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران برای مناسبات و همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای با عراق اهمیت ویژه‌ای قائل است، ابراز امیدواری کرد با عزم و اراده مسئولان عالی دو کشور روابط تهران و بغداد بیش از گذشته تقویت و توسعه یابد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->